Drumul naţional 7 este blocat, sâmbătă seară, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, relatează News.ro. În accident au fost rănite patru persoane, între care şi un copil în vârstă de patru ani. Trei dintre acestea au fost transportate la spital. Este vorba despre o familie cu un copil.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, accidentul a avut loc în localitatea Râul Vadului, în zona Câineni.

Primele informaţii de la faţa locului arătau că sunt patru persoane rănite, inclusiv un copil de patru ani.

DN 7 este complet blocat în zona accidentului. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor din judeţele Sibiu şi Vâlcea. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele producerii accidentului.

UPDATE: Trei persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au fost transportate la spital. Este vorba despre o familie cu un copil de patru ani. Fetiţa, care a suferit un traumatism facial, a fost preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl, care a suferit politraumatisme.

O altă ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la mâna dreaptă.

A patra victimă, aflată în celălalt autoturism implicat în accident, are leziuni uşoare şi a refuzat să fie dusă la spital.