Traficul este blocat sâmbătă seară pe DN 5, pe sensul de mers către Bucureşti, după ce, în apropierea localităţii Uzunu din judeţul Giurgiu a avut loc un accident rutier în care au fost rănite cinci persoane, două fiind încarcerate, transmite Agerpres.

Accident rutier (arhiva)Foto: Agerpres

UPDATE: Bărbatul aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului produs pe DN 5 a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului.

„În această seară, pe DN 5, pe sensul de mers către Bucureşti, în apropierea localităţii Uzunu a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei bărbaţi cu vârste de 19, 23 şi 35 de ani şi două femei cu vârste de 21, respectiv 29 de ani. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare din cadrul Punctului de lucru Călugăreni, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu, două ambulanţe tip B şi una tip C, din cadrul SAJ Giurgiu, precum şi elicopterul SMURD. Echipajele de intervenţie au constatat că o femeie şi un bărbat erau încarceraţi, iar doi bărbaţi şi o femeie se autoevacuaseră. Bărbatul încarcerat, pasager pe bancheta din spate a maşinii, în vârstă de 35 de ani, se afla în stop cardio-respirator, echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, dar, din păcate, în urmă cu câteva minute a fost declarat decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul decedat era din comuna Sânmihaiu Român din judeţul Timiş.

Tânăra de 21 de ani care are o fractură de membru inferior şi care se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului este din municipiul Bucureşti, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Capitală.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.