Top modelul britanic Naomi Campbell a parasit spitalul brazilian unde fusese internata de urgenta, cu 5 zile inainte, pentru o operatie in zona abdomenului, anunta Mediafax.

"Pacienta s-a recuperat bine dupa operatie", se arata in comunicatul emis de spitalul Sirio-Libanes.

Chirurgul brazilia Jose Aristodemo Pinotti, cel care a operat-o pe Campbell, a declarat ca i-a permis acesteia sa paraseasca spitalul, recomandandu-i top modelului sa ramana in Brazilia pentru odihna, inainte sa se intoarca la munca.

Potrivit comunicatului spitalului, Naomi Campbell a fost internata duminica, desi purtatorul de cuvant de la Los Angeles al vedetei declarase ca aceasta a intrata in spital luni. De asemenea, au aparut contradictii si in ceea ce priveste operatia pentru care fusese internata. Astfel, purtatorul de cuvant a declarat ca aceasta a fost operata pentru a i se extirpa un chist, dar chirurgul Pinotti a precizat, pentru ziarul Folha de S.Paulo, ca Naomi nu avea chist, insa a refuzat sa faca precizari in ceea ce priveste operatia.

Naomi Campbell viziteaza des Brazilia, mai ales cu ocazia festivitatilor din timpul carnavalului sau a petrecerilor organizate de vedete braziliene.