Un bărbat este suspectat că şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia, într-o locuinţă din Grădiştea, judeţul Ilfov, scrie News.ro. Poliţiştii au găsit-o pe prima femeie rănită, dar în viaţă, în timp ce mama acesteia şi fostul soţ, presupusul agresor, erau decedaţi. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că, în jurul orei 17:23, a fost sesizată de o femeie despre faptul că, în satul Grădiştea, un bărbat a mers la locuinţa fostei soţii şi a înjunghiat-o pe ea şi pe mama acesteia.

Conducerea IPJ Ilfov şi poliţiştii oraşului Otopeni au ajuns la locul indicat, în locuinţă fiind găsite cele două victime. Fosta soţie a bărbatului era în viaţă, dar cu „semne de agresiune fizică”, iar mama acesteia era decedată.

Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit şi bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. El s-ar fi sinucis.

De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun.