Autorităţile din judeţele Covasna şi Bacău intervin, sâmbătă, după ce un autoturism care participa la o competiţie de off-road a căzut în râul Oituz, între cele două judeţe, relatează News.ro. Mai multe echipaje s-au deplasat în zonă, însă accesul este extrem de dificil. Pilotul a fost găsit decedat, copilotul fiind găsit în viaţă.

HotNews.roFoto: Hotnews

ISU Bacău a anunţat, sâmbătă, că echipaje din Bacău şi Conasna intervin după ce, undeva între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău), un autoturism participant la o competiţie de off-road s-a răsturnat în râul Oituz.

„În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu drumul naţional.

„Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil se va continua deplasarea pe jos”, a mai transmis ISU Bacău.

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă.

Acesta este stabil hemodinamic şi va fi transportat la spital.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Pilotul de off-road decedat în accident este fostul campion național Adrian Cernea / Maşina a fost luată de viitură - VIDEO