Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs, duminică după-amiază, pe DN 1, între localitățile Cristian şi Hula Săcelului din județul Sibiu, iar o femeie însărcinată este grav rănită, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Accident rutier (arhiva)Foto: Agerpres

Potrivit IPJ Sibiu, citat de Agerpres, din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul unui autoturism care mergea către Sibiu, un bărbat de 32 de ani, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar spre Alba şi în care se aflau şoferul, în vârstă de 58 de ani, şi două pasagere, de 49 şi respectiv 30 de ani, aceasta din urmă fiind însărcinată.

În urma impactului, cei doi şoferi şi femeia de 49 de ani au decedat, iar femeia însărcinată a fost transportată la spital cu răni grave, precizează IPJ.

Anterior, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de pompieri militari.

De asemenea, a intervenit şi o ambulanţă tip C a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În continuare, traficul rutier în zonă este îngreunat.