Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin, joi seară, de o mașină pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti, scrie Mediafax. Potrivit sindicatului SNPR Decus, motociclistul era un polițist de la Brigada Rutieră, aflat în timpul liber.

HotNews.roFoto: Hotnews

Accidentul a avut loc pe bulevardul Libertății din București, unde șoferul unui autovehicul a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului, motociclistul a murit, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Potrivit Brigăzii Rutiere, șoferul mașinii nu a consumat alcool.

Traficul în zonă este restricționat.

Ce a comunicat Brigada Rutieră a Capitalei:

„În jurul orei 18.56, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Libertăţii. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd. Libertăţii dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”.

„Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Traficul în zona producerii accidentului este restricţionat pe parcursul efectuării cercetării”.

Sindicat: Motociclistul era polițist

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, anunță că în accidentul produs joi seară în fața Palatului Parlamentului a murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, a scris Bănică, potrivit Mediafax.

Polițistul abia împlinise 30 de ani.