Autorităţile din Caraş-Severin au activat, joi, planul roşu de intervenţie, după un accident rutier în care a fost implicat un autocar cu pasageri. Autovehiculul s-a răsturnat. Şase persoane au fost transportate la spital, fiind rănite uşor, relatează News.ro.

112Foto: Agerpres

„Un autocar răsturnat. Din primele informaţii, în autocar se aflau 16 persoane. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenţiei, a fost activat Planul Roşu la nivelul judeţului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit IGSU, în urma evenimentului au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgenţe Oraviţa şase persoane, rănite uşor. Celelalte persoane au fost evaluate medical la locul accidentului.

„Astăzi, la ora 15:46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 57, între localităţile Lăţunaş şi Comorâşte, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autobuz, în care se aflau 17 persoane. Autobuzul de transport persoane circula din direcţia Timişoara către Oraviţa, iar în afara localităţii Comorâşte şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile”, a transmis la rândul său Poliţia Judeţeană Caraş-Severin.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În prezent, circulaţia se desfăşoară dirijat pe sensul de mers Oraviţa-Timişoara.