Se circulă fără probleme, sâmbătă dimineața, pe șoselele din România. Poliția anunță că nu sunt evenimente rutiere pe drumurile naționale sau pe autostrăzi, transmite Mediafax. Doar în patru județe din Moldova este ceață, iar vizibilitatea este redusă.

PolitiaFoto: Politia Romana

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

Potrivit Poliției, pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea și DN 1 București – Brașov, carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună și nu este aglomerație.

Totuși, pe mai multe șosele din județele Bacău, Galați, Vaslui și Iași se semnalează ceață, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să conducă cu prudență sporită, să mărească distanța de siguranță între mașini, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante și să folosească luminile de ceață.