Presedintele demisionar al Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a fost audiat, astazi, in Comisia pentru sport din Senat. Membrii Comisiei i-au transmis lui Ilie Nastase ca il apreciaza si au incercat sa il convinga pe acesta sa renunte la demisie.

Potrivit Antena 3, fostul mare sportiv ar fi afirmat ca si-ar dori sa isi continue activitatea la Federatia Romana de Tenis si ar fi promis ca se va mai gandi.

Ilie Nastase a dezminitit, dupa ce si-a dat demisia de la FRT, la inceputul acestei luni, ca ar fi renuntat la conducerea Federatiei din cauza dezvaluirilor din "Evenimentul Zilei", potrivit carora FRT ar fi umflat cheltuielile de organizare ale meciului de Cupa Davis dintre Romania si Franta, desfasurat la Sibiu.

El a spus ca demisioneaza, in special, din cauza deciziei judecatoresti nefavorabile in cazul bazei sportive Vointa, pe care el dorea sa o transforme in academie de tenis. Un vis mai vechi - nerealizat, a explicat el. Un alt motiv al demisiei, a precizat Nastase, este rezultatul slab al echipei Romaniei.