O persoană a murit şi trei au fost rănite, joi, după ce o maşină a intrat în plin într-un grup de persoane, în localitatea Bujoru, judeţul Teleorman, relatează News.ro.

112Foto: Agerpres

ISU Teleorman a intervenit, joi, la un accident rutier în localitatea Bujoru, unde un autoturism a intrat într-un grup de persoane.

„Au rezultat 4 victime, o femeie de 42 de ani, conştientă, însă în stare de şoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o femeie de cca. 35 de ani, în stop cardio-respirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria şi o minoră de 15 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Ulterior, pompierii au precizat că persoana aflată în stop cardio-respirator a decedat.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că accidentul a fost provocat de o femeie de 47 de ani din Bucureşti, care nu se afla sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.