Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 români întorși din Franța, s-a răsturnat, miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui accident cu o altă mașină, transmite Mediafax. Pasagerii erau transportați de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantină din Maramureș.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, miercuri, că doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul fiind preluați de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din județul Maramureș. Aceștia au revenit în țară din Franța, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport și a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, a spus reprezentanții ISU Cluj.

La eveniment au fost alertate două autospeciale și un echipaj SMURD.

Din primele informații ale polițiștilor clujeni, microbuzul ISU a intrat în coliziune cu un autoturism. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.