Nestle Junior

Laptele praf Junior, destinat copiilor de peste un an, nu se mai gaseste, de mai bine de doua saptamani, nici in magazine, nici in farmacii.

Reprezentantii importatorului Nestle Romania promiteau, cu cateva zile in urma, intr-un raspuns pentru HotNews.ro, ca, de pe 14 februarie, produsul va fi din nou la raft.

Cat despre cauza crizei, farmaciile nu pot da detalii, spunand doar ca Interbrands Marketing & Distribution SA este singurul furnizor de lapte praf Nestle Junior. De asemenea, tot de la farmacisti aflam ca produsul este posibil sa fie adus de saptamana viitoare.

Nici reprezentantii Nestle, nici ai Interbrands nu mai spun nimic pe subiect.

Interbrands M&D este unicul distribuitor catre detailisti

Interbrands M&D este unicul distribuitor al laptelui Nestle Junior, astfel incat pana cand aceasta firma nu reia furnizarea produsului, acesta nu va fi gasit pe nicaieri. Contactata prin email, firma nu a raspuns solicitarii unei explicatii in acest sens sau a unui raspuns cand vor aduce, din nou, produsul.

Interbrands M&D este o firma cu peste 700 de milioane de euro cifra de afaceri

si peste 2200 de angajati, al carei unic actionar cu 99,99% este firma cipriota Holson Holdings ltd, restul de 0,0004% fiind detinut de presedintele firmei, Rand Serif.

Reamintim

Nestle Romania promitea ca problema se va rezolva in 14 februarie

Dorim sa precizam faptul ca produsul NESTLE Lapte Junior va putea fi gasit in magazine incepand cu data de 14 februarie.

Pediatrii nu recomanda schimbarea laptelui la copiii mici, atat timp cat le merge bine cu cel utilizat. Intrebati asupra acestui fapt, reprezentantii Nestle spun ca, in aceasta perioada, poate sa fie utilizat produsul Nestle Junior cu miere.

Solutia sugerata de Nestle Romania:

In cazul in care copilul mic este hranit cu NESTLE Lapte Junior, in absenta acestui produs, se poate consuma produsul NESTLE Lapte Junior cu Miere.

NOTA importanta pentru forumisti

O editie mai veche a articolului este postata la o stire mai veche, prima care a anuntat criza, pe 11 februarie. Click pentru stirea de arhiva si comentariile aferente