Traficul rutier este aglomerat vineri pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în Predeal, Azuga, Bușteni și Comarnic.

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, citat de Mediafax, valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești - Brașov, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga și Bușteni, în ambele sensuri, dar și pe raza localității Comarnic, județul Prahova, pe sensul de deplasare către Brașov.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

„Planificați-vă din timp călătoria și luați în calcul folosirea rutelor alternative pentru a ajunge la destinție”, sfătuiesc polițiștii.