Trei polițiști au fost răniți, duminică seara, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul, la intersecția Șoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, din Capitală, relatează Mediafax. Mașina Poliției era în misiune, potrivit Brigăzii Rutiere.

HotNews.roFoto: Hotnews

Brigada Rutieră a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112 de producerea unui accident rutier care a avut loc în intersecția șoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, în care a fost implicată o autospecială de poliție.

„Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, se deplasa pe șoseaua Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu strada Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe strada Ion Iriceanu dinspre șoseaua Olteniței către Bulevardul Alexandru Obregia”, anunță Brigada Rutieră.

Șoferul autospecialei de poliție și cei doi pasageri, polițiști, au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei știri, oamenii legii fac verificări pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, pe sensul de mers către Piața Sudului aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri.