Nestle Junior

(stire 11 februarie, actualizata in 14 februarie)

Laptele praf Junior, destinat copiilor de peste un an, nu se mai gaseste nici in magazine, nici in farmacii. Reprezentantii importatorului Nestle Romania promit ca de pe 14 februarie produsul va fi din nou la raft, insa refuza sa dea vreo explicatie cu privire la cauza. Update:joi, 14 februarie, produsul lipsea in continuare. Farmacistii spun ca de saptamana viitoare va fi disponibil.Importatorul si distribuitorul nu mai spun nimic.

Laptele praf Junior, destinat copiilor de peste un an, nu se mai gaseste nici in magazine, nici in farmacii. Reprezentii importatorului Nestle Romania declara, intr-un raspuns pentru HotNews.ro, ca de pe 14 februarie produsul va fi din nou la raft, insa refuza sa dea vreo explicatie cu privire la cauza.

Pediatrii nu recomanda schimbarea laptelui la copiii mici, atat timp cat le merge bine cu cel utilizat. Intrebati asupra acestui fapt, reprezentantii Nestle spun ca, in aceasta perioada, poate sa fie utilizat produsul Nestle Junior cu miere.

Insa si acesta se gaseste cu foarte mare greutate la raft, in Bucuresti, ca urmare a presiunii create de criza celuilalt produs.

Cat despre cauza crizei, farmaciile nu pot da detalii, spunand doar ca Interbrands Marketing & Distribution SA este singurul furnizor de lapte praf Nestle Junior.

Interbrands M&D este o firma cu peste 700 de milioane de euro cifra de afaceri si peste 2200 de angajati, al carei unic actionar cu 99,99% este firma cipriota Holson Holdings ltd, restul de 0,0004% fiind detinut de presedintele firmei Rand Serif.

Raspunsul companiei Nestle Romania la solicitarea HotNews.ro (11 februarie)

In cazul in care copilul mic este hranit cu NESTLE Lapte Junior, in absenta acestui produs, se poate consuma produsul NESTLE Lapte Junior cu Miere.

Informatia ca laptele nu se schimba decat exceptional, cand nu este tolerat sau la recomandare medicala, este o referire la alimentatia sugarului, in special in primele 6 luni de viata. Dar chiar si atunci nu este interzisa schimbarea, oricand existand posibilitatea de a trece treptat sugarul pe o formula de lapte cu anumite beneficii cautate de parinte/doctor.

Dorim sa precizam faptul ca produsul NESTLE Lapte Junior va putea fi gasit in magazine incepand cu data de 14 februarie.