Un bărbat din Prahova este acuzat că ar fi agresat sexual un băiețel de opt ani într-un cimitir. Bărbatul ar fi fugit în Brașov după comiterea faptei, dar polițiștii l-au identificat și l-au prins, joi, după trei zile, relatează Ziarul Incomod din Ploiești.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii au demarat cercetările după ce un bărbat s-a prezentat la secția din Boldești Scăieni și a reclamat faptul că fiul său în vârstă de 8 ani a fost agresat sexual de un bărbat pe data de 28 iulie, în jurul orei 18.50.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Ziarul Incomod, se pare că băiatul se plimba cu bicicleta și un bărbat ar fi intrat în vorba cu el, ademenindu-l într-un cimitir, unde i-a adresat mai multe întrebări cu tentă sexuală și l-ar fi mângâiat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală, iar în seara zilei de 30 iulie bărbatul bănuit a fost identificat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani din Boldești Scăieni.

Ulterior, pe 31 iulie, a fost emis un mandat de aducere pe numele tânărului, după ce din investigațiile efectuate de polițiști a fost depistat pe raza județului Brașov.

Joi, 1 august, bărbatul a fost reținut, iar potrivit unor surse apropiate anchetei s-a efectuat o expertiză psihologică din care a reieșit că bărbatul avea discernământ în momentul când a comis fapta.