Autoritățile sunt în alertă după ce au fost informate printr-un apel la 112 că trenul care circula pe ruta București-Iași ar fi lovit mortal trei persoane care mergeau pe calea ferată în comuna Ciurea, județul Iași, potrivit Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

UPDATE Potrivit ISU Iași, două persoane au decedat, iar a treia se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc în zona localității Piciorul Lupului, comuna Ciurea, județul Iași. Trenul circula pe ruta București-Iași.

„În această seară, în jurul orei 22.40 am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București-Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat pentru Mediafax Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

„La locul intervenției au fost trimise o descarcerare grea, o autospecială cu modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje de ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Iași”, a declarat pentru Mediafax George Onofriasa, purtător de cuvânt ISU Iași.