Mai mulți copaci și crengi au căzut, sâmbătă, peste mașini și case, în Brăila, după o furtună care a durat aproximativ 20 de minute, transmite Mediafax. Nu s-au înregistrat victime.

Furtuna in BrailaFoto: Facebook/ Anna Anna

O ploaie torențială care a ținut aproximativ 20 de minute a făcut pagube în orașul Brăila, care nu au fost stabilite încă, iar pompierii intervin pentru a înlătura resturile de pe carosabil.

Cel puțin 11 incidente au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112. Șase echipaje de la ISU și de la Primăria Brăila intervin pentru a înlătura crengile căzute pe domeniul public.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, imediat după oprirea ploii, echipajele au fost solicitate să intervină pe străzile Ana Aslan, Mărului, Oituz, Rm. Sărat, Griviței și Dianei.

Oamenii care au sunat la 112 au spus că 11 copaci au căzut din cauza furtunii, iar la fața locului au fost trimise patru echipaje de pompieri, o echipă de la descarcerare și o echipă a Primăriei.

„Au căzut copaci și crengi groase, unele resturi blochează străzi și pompierii intervin pentru a le înlătura. Încă nu știm valoarea pagubelor, intervențiile sunt în derulare. Se pare că este o mașină avariată, așteptăm confirmarea echipei din teren. Ploaia a ținut aproximativ 20 de minute, iar incidentele au fost anunțate prin 112”, a declarat, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Pagubele vor fi stabilite la finalul intervenției.