Un acoperiş s-a desprins de pe un bloc ANL, iar un copac a fost doborât luni seara, în municipiul Focşani, în urma unei puternice vijelii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Furtuna in FocsaniFoto: Facebook/ ISU Vrancea

"Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin în municipiul Focşani pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice manifestate sub avertizare de cod portocaliu. Un echipaj acţionează pe strada Antrepozite, pentru degajarea unui arbore căzut, iar celălalt echipaj acţionează în cartierul Sud, pentru degajarea unor elemente de tablă desprinse dintr-un acoperiş", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, potrivit Agerpres.

Judeţul Vrancea se află sub atenţionare meteo de instabilitate atmosferică accentuată până marţi, la ora 23.00. În urma precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimele ore, în judeţ a fost emis un cod portocaliu de inundaţii care vizează în principal bazinul hidrografic al râului Milcov şi cel al râului Râmna.