Un polițist în vârstă de 43 de ani a fost împușcat mortal, duminică, în timp ce se afla într-o misiune în localitatea Izvin din județul Timiș. După ce l-a împușcat pe polițist, suspectul a reușit să fugă, fiind căutat la această oră. Din informațiile de la fața locului, bărbatul - care are o condamnare la închisoare pentru tâlhărie - este rănit la picior, însă este în continuare înarmat și extrem de periculos, scrie presa locală.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Potrivit reprezentanților Poliției Timiș, polițistul era, împreună cu alți colegi, într-o misiune pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire națională.

La un moment dat, în apropierea unei case din localitatea Izvin, polițistul a ajuns față în față cu suspectul, care, se pare, a tras trei gloanțe în angajatul MAI.

Surse judiciare au declarat că două dintre gloanțe l-ar fi lovit pe polițist în zona gâtului și pieptului. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Polițistul era angajat la postul de poliție din orașul Recaș.

După ce l-a împușcat pe polițist, bărbatul a fugit, fiind urmărit de oamenii legii. Acesta a pătruns în curtea altei case din localitate, unde i-a amenințat pe oameni cu pistolul și a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, însă, pentru căunul dintre polițiștii care îl urmăreau a tras trei focuri de armă în automobil. Suspectul se pare că a fost rănit, dar a reușit totuși să fugă. Pe urmele lui se află forțe speciale ale Jandarmeriei și Poliției, scrie tion.ro.

Atacatorul era căutat de polițiști, duminică, pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tâlhărie. Bărbatul este căutat în continuare de oamenii legii. Din informațiile de la fața locului, acesta este rănit la picior, însă este în continuare înarmat și extrem de periculos.