O tânără de 19 ani a fost găsită, duminică dimineaţă, decedată, într-o pădure din zona localităţii prahovene Râfov, principalul suspect, un cioban de la o stână din apropiere, fiind audiat în cursul serii de procurori ai Tribunalului Prahova şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, transmite Agerpres.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit IPJ Prahova, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

„Astăzi (duminică -n.r.), în jurul orei 11.00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere”, potrivit IPJ Prahova.

Conform sursei citate, după ce a fost depistat, suspectul a fost dus la audieri. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi viol, a mai menţionat sursa citată.