Șapte persoane au fost rănite, duminică, în urma unui conflict care a avut loc în localitatea Clejani, județul Giurgiu. Mai multe echipaje de prim-ajutor sunt la fața locului. Potrivit ISU Giurgiu, în urma agresiunii din Clejani, șapte persoane au fost rănite, potrivit Mediafax.

„Două ambulanțe SAJ s-au deplasat la fața locului, constatând că au nevoie de sprijin pentru că era vorba de un număr de șapte victime care necesitau îngrijiri medicale. S-au suplimentat resursele medicale cu o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD Giurgiu”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu. Două victime au fost duse la spital, iar medicii acordă îngrijiri medicale celorlalți răniți, la fața locului.

UPDATE Una dintre victimele scandalului din Clejani, dusă la Bucureșt. Polițiștii au deschis dosar penal

Una dintre victimele scandalului din Clejani, județul Giurgiu, a fost dusă la un spital din București, din cauza rănilor suferite. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violențe și mai multe persoane sunt duse, duminică seara, la audieri, la sediul Poliției Giurgiu. Poliția Giurgiu a transmis că în scandalul izbucnit între două familii rivale au fost implicate mai multe persoane.

„Membrii a două familii din localitatea Clejani sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți că au fost implicați într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente. În conflict au fost implicați membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercației s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti iar patru au refuzat internarea”, au transmis polițiștii din Giurgiu.