Trei adolescenți au fost înjunghiați pe stradă, miercuri seară, în Vaslui, autoritățile fiind în alertă, relatează Mediafax. Primele informații arată că agresorul, un tânăr de circa 19 ani, este în libertate.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

UPDATE: Tânărul care i-a înjunghiat pe cei trei minori a fost prins. Este vorba de un adolescent care are 17 ani și este elev, coleg cu victimele.

Surse judiciare au declarat miercuri seară, pentru Mediafax, că agresorul copiilor de 15 și 16 ani, înjunghiați pe strada Traian din Vaslui a fost prins. Este vorba de un adolescent de 17 ani, coleg la liceu cu cei trei copii răniți.

Agresorul a fost dus la Poliția din Vaslui, unde este audiat.

Reprezentanții Ambulanței Vaslui au declarat că cei trei copii, doi de 15 ani și unul de 16 ani, au fost duși la spital, conștienți și stabili, iar la prima vedere, rănile nu le pun viața în pericol.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care tânărul i-a înjunghiat pe cei trei copii.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manda, a declarat inițial că se fac cercetări după ce a fost primit un apel care anunța faptul că trei copii au fost înjunghiați pe stradă.

„A fost un apel cu privire la faptul că trei minori au fost înjunghiați pe strada Traian. Autorul, în vârstă de 19 ani, a fost identificat. A fugit după comiterea faptei, iar colegii au demarat cercetările”, a declarat Silvia Manda, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Este vorba de trei adolescenți, doi în vârstă de 15 ani și unul în vârstă de 16 ani.

„Copiii au fost transportați la spital, stabili și conștienți. Au plăgi tăiate și înjunghiate. Sunt conștienți, iar la prima vedere nu ar fi plăgi profunde”, a declarat pentru Mediafax Aurora Popa, managerul Ambulanței Vaslui.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care tânărul i-a înjunghiat pe cei trei adolescenți.

Locul în care s-a produs agresiunea este o zonă intens circulată și trecătorii au sunat la 112 imediat după agresiune.