Un bărbat bănuit că acosta eleve în Arad și le oferea 200 de el ca să „meargă” cu el a fost amendat cu 1.500 de lei, scrie Mediafax. Două tinere care l-au recunoscut pe suspect au anunţat că vor depune plângeri penale.

Jandarmeria RomanaFoto: Facebook/ Jandarmeria Romana

Potrivit Jandarmeriei Arad, o postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atenția unui jandarm.

„Vă rog frumos, cei care aveți copii mici, aveți grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în fața liceului teoretic G.H Lazăr de o colegă de-a mea, ea a făcut și filmarea, pentru că a pățit la fel!!! Vă rog frumos!!!”, este postarea care a atras atenția jandarmului.

Jandarmul și-a alertat colegii, spunând că este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă și le propune să „meargă” cu el, pentru suma de 200 lei.

„Și se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au pățit acest lucru. Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informațiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizați și împreună cu polițiștii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia”, arată Jandarmeria Arad.

Bărbatul a fost recunoscut de către eleve, fiind astfel amendat cu 1.500 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, jandarmii anunță că cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului și sunt decise să meargă până la capăt.