Șoferul care a accidentat mortal, duminică dimineață, un bărbat în zona Nicolae Grigorescu din Capitală și apoi a fugit de la locul faptei, a fost reținut, informează Mediafax. Polițiștii au constatat că șoferul, în vârstă de 29 de ani, consumase alcool și droguri.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Un bărbat 30 de ani a fost omorât, duminică la ora 04:40, în timp ce traversa o stradă din București, fiind lovit de un autoturism. Potrivit polițiștilor, șoferul a fugit de la locul accidentului, iar din primele cercetări, victima ar fi fost lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost prins în scurt timp de la producerea accidentului.

„În urma investigațiilor si verificărilor efectuate de polițiști, a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, ca fiind un bărbat în vârsta de 29 de ani din București. Acesta a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat și cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 3 substanțe. A fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice”, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Sursa citată mai arată că bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.