Un şofer a accidentat mortal un pieton, duminică dimineaţa, în Capitală, la intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi, conducătorul auto părăsind ulterior locul faptei, relatează Agerpres.

Accident de circulatie in Bucuresti (arhiva)Foto: Agerpres

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, şoferul a fost prins, acesta aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor.

''În jurul orei 4,40, la intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi, a avut loc un accident rutier. Un autoturism a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În urma accidentului, pietonul a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere, a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, acesta fiind în custodia poliţiştilor'', precizează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.