Un șofer în vârstă de 39 de ani, din județul Caraș-Severin, a intrat cu mașina, sâmbătă noaptea, în interiorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului din Craiova, relatează Mediafax. Deocamdată nu se știe dacă gestul bărbatului a fost sau nu intenționat. Nu s-au întregistrat victime dintre pacienții spitalului.

Primiri urgenteFoto: Agerpres

Potrivit reprezentanților Poliției Dolj, șoferul mașinii este singurul rănit.

UPDATE: Poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat, relatează Digi24. El le-ar fi declarat că accidentul s-a produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

„Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, ar fi intrat cu un autoturism în ușile de acces ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului”, spun reprezentanții Poliției Dolj.

Mai mulți pacienți erau în interiorul UPU, însă nu au fost răniți. Medicii spun că au avut noroc că nu era nimeni în fața ușilor, pentru că numărul victimelor ar fi putut fi mult mai mare.

Primele date medicale arată că șoferul este rănit, dar nu este în stare gravă.