Un copil de 10 ani din localitatea Zizin, județul ​​Brașov, care a încercat să se spânzure în locuința sa, după ce bunica l-a trimis la școală, a murit sâmbătă, după cinci zile, la Spitalul de Copii din Brașov, unde fusese ținut în viață cu ajutorul aparatelor.

CopilFoto: pexels.com

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că băiețelul de 10 ani, care luni a fost găsit spânzurat în locuință, a murit, sâmbătă dimineața, după un stop cardio-respirator.

Băiatul a încercat să-și ia viața luni, după ce bunica l-a trimis la școală. Femeia le-a spus anchetatorilor că a ieșit câteva minute din casă, până la un magazin în zonă, iar în acest timp, copilul a vrut să se spânzure într-o anexă a casei în care locuia cu familia sa, pentru că i-ar fi cerut să se pregătească să meargă la școală.

Copilul a fost găsit de bunică la scurt timp, iar echipa de salvare ajunsă la fața locului au reușit să îl resusciteze pe băiat, apoi l-au transportat la Spital de Copii din Brașov, unde, timp de cinci zile, a fost conectat la aparate, la Terapie Intensivă.