O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc miercuri într-un apartament din Bistrița după ce proprietarul a încercat să se sinucidă sărind de la etajul patru. În urma exploziei, două femei, una dintre ele însărcinată, și un pompier, au ajuns la spital, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un bărbat din Bistrița a încercat să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. În timpul intervenției ISU Bistrița pentru salvarea vieții bărbatului, apartamentul în care acesta locuia a explodat, un pompier și două femei, dintre care una însărcinată, au suferit răni.

Explozia a fost urmată de incendiu.

„În urma exploziei au rezultat trei victime. Este vorba de două femei, dintre care o gravidă, și un bărbat. Victimele prezentau multiple traumatisme și plăgi. Au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii și tratamente de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Surse oficiale au declarat pentru Mediafax că bărbatul rănit este pompier.

Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost dus și el la spital, rănit.

O anchetă a fost declanșată în acest caz.