Șase persoane au fost rănite, sâmbătă, în două accidente rutiere produse în județul Olt. În cele două accidente au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz care avea la bord opt bulgari, scrie Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Primul accident s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Caracal, unde un autoturism și un microbuz în care se aflau opt cetățeni bulgari s-au ciocnit.

Cei opt bulgari au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital. Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, din Caracal, și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 15 ani, din aceeași localitate, au fost transportați la spitalul din Caracal cu traumatisme craniene.

Cel de-al doilea accident a avut loc la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Județean 644, în apropierea orașului Balș, unde s-au ciocnit două mașini în care se aflau șase persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, echipajele SMURD au preluat două victime, soț și soție, în vârstă de 54 de ani, respectiv 51 de ani, iar echipajele SAJ au preluat doi bărbați, unul în vârstă de 26 de ani și unul în vârstă de 34 de ani, din orașul Corabia. Primii doi răniți au fost duși la spitalul din Slatina, iar ceilalți doi la Balș.