O autoutilitară furată din localitatea Bolintin Vale (judeţul Ilfov), care era monitorizată prin GPS, a fost depistată joi după-amiaza în trafic, pe DN 65, de către poliţiştii din Pieleşti, judeţul Dolj, care au tras mai multe focuri de armă de avertisment, însă şoferul a reuşit să fugă, relatează Agerpres.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, în baza unei solicitări din partea colegilor de la IPJ Ilfov, au pornit, joi după-amiază, în urmărirea unei autoutilitare despre care existau indicii că ar fi fost sustrasă din Bolintin Vale, iar pe DN 65 au blocat autovehicul în trafic, moment în care doi dintre pasageri au fugit. După ce i-au somat pe cei doi şi au tras două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au prins, pe câmp, un băiat de 17 ani din Bolintin Vale, iar cel de-al doilea a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş. Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit din nou în urmărirea acestuia, însă după un kilometru a oprit maşina şi a fugit pe câmp.

Întrucât a reuşit să fugă, şoferul este în continuare căutat de poliţişti. Maşina era monitorizată prin GPS şi în ea se aflau mai multe bunuri - diverse scule şi echipamente pentru construcţii - pe care cei în cauza le furaseră.