Patru persoane au fost rănite, luni seara, pe DN 1, între localitățile Codlea și Vlădeni, din județul Brașov, după impactul frontal dintre două mașini. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, potrivit Infotrafic.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni seara, că pe DN1, la kilometrul 186+500 de metri, între localităţile Codlea şi Vlădeni, judeţul Braşov, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme, transmite Mediafax.

Polițiștii din Brașov au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

„Un bărbat de 27 ani, din Sibiu, care a condus un autoturism înmatriculat în București, pe DN 1, dinspre Făgăraș spre Brașov, la km 189 + 450 m, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Brașov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraș”, a transmis Poliția Brașov.

În mașina condusă de bărbatul de 27 ani se mai afla un pasager, cetățean german, iar în celălalt vehicul mai era o femeie.

Patru persoane din cele două mașini primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.