Un copil de doar doi ani și jumătate din Galați s-a pierdut de bona sa, a traversat un bulevard, a urcat într-un autobuz și a făcut o plimbare în timp ce era căutat de părinți, de Poliție și de jandarmi, relatează Mediafax. Aventura a ținut o jumătate de oră, iar, la final, copilul a fost găsit.

HotNews.roFoto: Hotnews

Copilul a dispărut marți, într-un moment de neatenție din partea bonei, în timp ce se afla într-o zonă aglomerată a orașului Galați.

Femeia a anunțat Poliția și mai multe echipaje de polițiști și de jandarmi l-au căutat prin tot cartierul.

Copilul a fost găsit într-un autobuz cu ajutorul șoferului, care a realizat că micuțul se pierduse și a întors autobuzul în stația din care plecase.

Imediat, copilul a fost luat de jandarmi și dus la părinții săi.

„Echipajul de jandarmi care patrula pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un copil, în vârstă de 2 ani și jumătate, profitând de neatenția bonei care intrase într-un magazin să cumpere ceva pentru cel mic, s-a pierdut de aceasta. După preluarea semnalmentelor, jandarmii au solicitat sprijin și celui de al doilea echipaj aflat pe raza municipiului și, împreună, împărțiți în mai multe echipe, au început căutările celui mic, prin fiecare colț al cartierului Micro 19. După aproximativ 30 de minute, în timp ce se aflau la capătul traseelor Transurb, din Micro 19, jandarmii au fost văzuți de către șoferul unui autobuz care le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băiețel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către stația de capăt, știind că aceștia caută un copil. Băiețelul corespundea descrierilor făcute și a fost luat de către jandarmi care au chemat părinții la fața locului”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.