Poliția Prahova a impus restricții de circulație, miercuri seara, pe DN 1A, mai sus de Vălenii de Munte, din cauza ninsorii. Mașinile mari nu pot înainta, din cauza unor tir-uri care au derapat, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Prahova, pe DN 1A ninge și s-a depus un strat subțire de zăpadă pe carosabil, fiind sesizări că au rămas camioane blocate pe sensul de urcare Cheia - Brașov.

„În zona Cheia-DN 1A ninge, e strat subțire de zăpadă pe carosabil. Este sesizare că autocamioane ar fi rămas blocate pe sensul de urcare Cheia-Brașov. La solicitarea colegilor de la Brașov, pe DN 1A se va institui restricție mai sus de Văleni pentru autoturisme cu masa maximă mai mare de 7,5 tone”, a transmis Poliția Prahova.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov au spus că vehiculele mari vor fi oprite la limita cu județul Brașov.

„Din cauza unor TIR-uri care au derapat pe DN 1A , la limita dintre județele Prahova și Brașov, la solicitarea Poliției Rutiere Brașov, a fost impusă restricția de circulație mai sus de Vălenii de Munte. Toate vehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone vor fi oprite în zona Vălenii de Munte până la reluarea traficului la limita cu județul Brașov”, potrivit DRDP Brașov.

De asemenea, pe DN 1, în zona localității Gorgota, județul Prahova, un copac a căzut peste o mașină aflată în mers. Nu au fost înregistrate victime, iar copacul a fost ridicat, astfel că nu mai sunt probleme de trafic