Polițiștii din Vrancea fac anchetă după ce părți dintr-un cadavru au fost descoperite în interiorul vechiului Turn de Apă al orașului Focșani. Primele date arată că osemintele ar aparține unei persoane care a murit în condiții necunoscute în primăvara acestui an, transmite Mediafax.

Scena crimeiFoto: pexels.com

Anchetatorii au descoperit, duminică, mai multe bucăți dintr-un cadavru, după ce, vineri, o persoană a anunțat că a găsit o parte dintr-un picior chiar lângă clădirea abandonată unde a funcționat Turnul de Apă din Focșani.

Toate rămășițele umane au fost găsite într-o zonă plină de gunoaie aflată lângă clădirea abandonată, astfel, că anchetatorii au solicitat ajutorul companiei locale de salubritate și al pompierilor pentru a curăța terenul, în vederea descoperirii de probe noi.

Criminaliștii încearcă să afle în ce condiții a murit persoana ale cărei resturi au fost îngropate între gunoaie. Surse apropiate anchetei spun că persoana decedată ar putea fi un bărbat fără adăpost din comuna vrânceană Gugești, care locuia pe străzile din Focșani.

Criminaliștii au mai stabilit că, cel mai probabil, bărbatul a murit în primăvara acestui an, iar acum vor să afle dacă a fost vorba despre omor.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă, iar cercetările sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.