Un tânăr de 25 de ani a fost reținut, joi seara, după ce a intrat de două ori, în această lună, în incinta unei societăți comerciale din Timișoara, de unde a furat bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de lei, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, joi seara, după ce a a reușit să intre, în această lună, de două ori în incinta unei bijuterii din Timișoara, de unde a furat bijuterii de aproximativ 100.000 de lei.

"În fapt, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, cel în cauză ar fi pătruns într-o societate comercială situată pe raza municipiului, de unde a sustras bijuterii în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Totodată, în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 11 septembrie, tânărul, de 25 de ani, ar fi pătruns în aceeaşi societate comercială, de unde a sustras bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 de lei", a arătat IPJ Timiș.

Din prejudiciul total de peste 100.000 de lei, polițiștii au reușit să recupereze bijuterii în valoare de aproximativ 52.000 de lei.

În cauză, polițiștii timișeni au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

"Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului", au precizat reprezentanții IPJ Timiș.