Un copil de 4 ani și jumătate din Oșorhei, județul Bihor, aflat la volanul unei mașini, a accidentat, miercuri, un muncitor care repara un drum. Mașina condusă de copil a acroșat un alt autoturism și s-a oprit în poarta unei case, relatează Mediafax.

Copil cu masinuta de jucarieFoto: Max Pixel

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alina Dinu, a declarat miercuri pentru Mediafax că bărbatul care a fost rănit a suferit leziuni ușoare.

Miercuri, pe o stradă din Oradea, un minor de patru ani și jumătate din Oșorhei, fiind lăsat nesupravegheat de părinți, s-a urcat la volanul unui autoturism parcat pe stradă, a pornit motorul, după care a condus aproximativ 20 de metri. Minorul a lovit cu mașina un bărbat de 43 de ani care efectua lucrări la drum, a pătruns pe sensul opus unde a acroșat un alt autoturism după care a lovit poarta unui imobil. În urma accidentului, bărbatul de 43 de ani a suferit leziuni ușoare", a spus Dinu.

Fiind vorba despre un accident rutier, polițiștii bihoreni au deschis un dosar penal și fac cercetări în acest caz.

Deoarece este minor, băiețelul de patru ani și jumătate nu va răspunde penal, dar în urma cercetărilor părinții ar putea fi trași la răspundere.