Trei persoane sunt în stare gravă, după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină, pe DN13, între localitățile Rupea și Fișer, în județul Brașov, transmite Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), din primele informații, două persoane sunt încarcerate, iar alta este inconștientă, în stop cardio-respirator, în urma accidentului dintre Rupea și Fișer, județul Brașov, unde un camion încărcat cu ovine s-a răsturnat peste o mașină.

"Două persoane sunt încarcerate, iar o altă persoană inconștientă, în stop cardio-respirator. Având în vedere distanțele față de primele subunități de pompieri, au fost alertate o descarcarare și o ambulanță SMURD de la ISU Mureș, două echipaje de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă de la ISU Brașov și 3 echipaje SAJ", arată IGSU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul s-a produs după ce un autocamion a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat peste un autoturism.

Traficul rutier la această oră se desfăşoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, potrivit Infotrafic.