Mai multe persoane sunt căutate de polițiști, luni, după ce au intrat peste patronul unui local din Buzău și au distrus mobilier și geamuri folosind obiecte contondente, scopul fiind să îl sperie pe patron, care este martor într-un dosar, iar agresorii ar fi vrut să îi influențeze declarația, relatează Mediafax.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Potrivit Poliției Buzău, mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fast food din municipiu, iar, din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că agresorii ar fi încercat să îl prindă pe proprietarului firmei și au intrat în conflict cu acesta.

"În altercație s-au folosit spray iritant lacrimogen și obiecte contondente. Agresorii nu l-au putut prinde pe bărbat, au spart geamurile magazinului și au plecat cu două autoturisme", arată Poliția Buzău.

La scurt timp, polițiștii au găsit autoturismele abandonate, iar în urma anchetei au fost depistate trei persoane, bănuite a fi implicate în conflictul din municipiul Buzău, alte trei fiind căutate încă.

Cei trei presupuși agresori au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Buzău, pentru audieri.

Proprietarul localului a spus presei, inițial, că a fost atacat pentru că nu a plătit o taxă de protecție în valoare de 1.000 de euro.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Mediafax că patronul nu a mai susținut același lucru în fața anchetatorilor, cărora le-ar fi declarat că el este martor într-un dosar, deschis tot în urma unui scandal, iar cei care l-au atacat luni ar fi încercat să îl influențeze.