Un copil de 10 ani a murit, duminică noapte, într-un accident rutier produs în județul Ialomița, iar alți cinci oameni, între care o femeie gravidă și doi copii, au fost răniți, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, accidentul rutier a avut loc pe DN2A, la ieșire din Andrășești spre Orboești, fiind implicate două autoturisme. În urma coliziunii, șase persoane, trei copii și trei adulți, au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, cu medic, trei ambulante SAJ, dintre care una cu medic.

„Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenție. Un echipaj SAJ cu medic i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, fără rezultat”, au precizat sursele citate.

O femeie de 32 de ani, gravidă, un bărbat de 30 de ani, un băiat de 7 ani și o fata de 10 ani au fost transportați la spitalul din Slobozia cu echipajele SAJ, iar un tânăr de 19 ani, cu echipajul de pe ATPVM.

Polițiștii de la circulație continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.