Patru persoane au fost împușcate miercuri într-un supermarket în orașul Philadelphia din statul american Pennsylvania, după ce un bărbat a deschis focul în timp ce se certa cu alt cumpărător, relatează BBC.

Keenan Jones, în vârstă de 30 de ani, a tras cel puțin zece focuri de armă, majoritatea dintre acestea fără o țintă exactă. Mai multe persoane au suferit răni minore.

După incident, atacatorul a plecat din supermarket împreună cu sora sa și a intrat în coliziune cu o mașină de poliție. Cei doi au fost arestați ulterior.

Keenan Jones este acuzat de tentativă de omor a cumpărătorului cu care se certa, 13 infracțiuni de atac armat și 19 infracțiuni de deranjare a ordinii publice. Sora acestuia a fost eliberată din arest.

„Camerele de supraveghere îl surprind pe Jones stând la coadă la casa de marcat și certându-se cu un alt client. Acesta a scos din haină o armă semi-automată și l-a împușcat pe client, apoi a tras mai multe focuri fără țintă în incinta supermarketului”, au declarat reprezentanți ai poliției, potrivit Mediafax.