O femeie a fost forțată, luni, de către mai multe persoane, să urce într-o dubă, în centrul Aradului, polițiștii instituind filtre la intrarea și ieșirea din oraș, deoarece bănuiesc că e vorba de o răpire, transmite Mediafax.

Politia RutieraFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, mai mulți trecători care se aflau în centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul că o femeie a fost răpită.

Martorii le-au povestit polițiștilor că o dubiță în care se aflau mai multe persoane a oprit lângă o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Aceștia s-au năpustit asupra femeii și au urcat-o cu forța în autovehicul. Femeia ar fi încercat să se opună și a strigat după ajutor. Poliția a instituit filtre la intrarea și ieșirea din orașul Arad, cu scopul identificării mașinii.

"Am fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, prin constrângere, a fost forțată să urce într-o autoutilitară, în jurul orei 16.00, în municipiul Arad. Au fost instituite dispozitive de ordine publică și rutieră la toate ieșirile și intrările din municipiul Arad și se fac cercetări în vederea identificării victimei, precum și tragerea la răspundere penală a celor ce se fac vinovați de comiterea faptei de privare de libertate", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu.

Deocamdată, polițiștii arădeni nu cunosc identitatea victimei, iar până la ora transmiterii acestei știri, nu există o sesizare cu privire la dispariția femeii.