Un tren personal a lovit un TIR, marţi, în comuna Nanov, patru persoane fiind rănite în accident, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, citat de Agerpres. Din primele informaţii, cel mai grav rănit este şoferul TIR-ului, iar celelalte victime sunt pasageri din tren.

Masina SMURDFoto: smurd.ro

"Trenul personal, cu un singur vagon, a lovit un TIR, au rezultat patru victime, una încarcerată şi scoasă de pompieri (şoferul TIR-ului). Şoferul TIR-ului este într-o stare mai gravă, prezentând multiple traumatisme, celelalte victime sunt într-o stare mai bună, conştiente, cooperante", precizează ISU Teleorman.

Traficul rutier este blocat în zona unde a avut loc accidentul.

Conform IPJ Teleorman, accidentul s-a produs din cauză că şoferul TIR-ului nu a respectat semnificaţia indicatorului la trecerea de cale ferată.

"Trenul se deplasa pe ruta Roşiorii de Vede - Alexandria, la intersecţia cu strada Renaşterii din comuna Nanov a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 42 de ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului. În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", precizează IPJ Teleorman.

La faţa locului intervin Detaşamentul de pompieri Alexandria cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi 1 ATPMV (autospecială transport personal şi victime multiple).