Patru persoane au fost rănite grav, miercuri seară, într-un accident care a avut loc pe DN 17 D, în comuna Feldru din județul Bistrița-Năsăud, după ce două autoturisme s-au ciocnit și unul a ajuns pe calea ferată fiind lovit de locomotiva unui tren, scrie Mediafax.

Accident rutier (arhiva)Foto: IGSU

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a petrecut la trecerea la nivelul cu calea ferată din comuna Feldru, pe drumul național 17 D.

"În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane. Din accident au rezultat patru persoane rănite, din care trei sunt inconștiente, încarcerate. La fața locului intervin două echipaje de descarcerare, trei autospeciale SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

La ora transmiterii acestei știri circulația pe DN 17 D, între orașele Năsăud și Sâgeorz-Băi, este blocată.

De asemenea, și traficul feroviar este blocat.

La fața locului intervenin mai multe echipaje de poliție care au început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.