Traficul rutier este oprit, miercuri, pe trei drumuri naționale și se desfășoară cu dificultate pe două, în urma inundațiilor din ultima perioadă, potrivit Centrului Infotrafic, potrivit news.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, miercuri dimineața, că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, pe trei drumuri naționale circulația este oprită.

Este vorba de DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, din județul Covasna, de DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, în judeţul Suceava și de DN 2L, în localitatea Soveja, județul Vrancea.

Pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, din județul Bacău se se circulă pe jumătate de cale, iar pe DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ, este aceeași situație, circulația fiind îngreunată.

Și pe două drumuri județene circulația este întreruptă. Este vorba de DJ 252B, între localităţile Răcătău şi Pînceşti, județul Bacău și de DJ 106E, între localitatea Dobra, județul Alba până la limita cu judeţul Sibiu.

În judeţul Prahova, din cauza apei de pe carosabil, traficul a fost deviat în comuna Bărcănești, astfel că de la București către Brașov, se circulă normal pe DN1 iar din Centura de Est se intră în satul Tătărani și se iese în Centura de Vest a municipiului Ploiești, potrivit Centrului Infotrafic.

Totodată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe acest segment de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.