Drumul Național 7 - Valea Oltului este impracticabil, duminică noaptea, traficul fiind blocat pe banda dinspre Sibiu spre Vâlcea, din cauza aluviunilor care au căzut pe carosabil. În stațiunea Ocna Sibiului, pompierii intervin după ce mai multe gospodării au fost inundate, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat, duminică noaptea, că la ieșirea din localitatea sibiană Boița spre județul Vâlcea, pe DN 7, au căzut aluviuni, circulația fiind întreruptă. Pentru a nu bloca traficul, se circulă alternativ pe banda Vâlcea – Sibiu.

„DN 7, Valea Oltului, la ieșirea din Boița spre Vâlcea, banda Sibiu - Vâlcea este blocată de aluviunile căzute de pe versant. Traficul se desfășoară alternativ pe banda Vâlcea - Sibiu, dirijat de polițiști”, a spus Welter.

La rândul său, Cristina Criveanu a spus că pompierii intervin în stațiunea Ocna Sibiului, unde, după ploile abundente, mai multe gospodării au fost inundate.

„Sunt inundații și în Ocna Sibiului. Intervin patru autospeciale cu motopompe transportabile și una remorcabilă. Au fost semnalate mai multe curți și grădini inundate”, a spus Criveanu.

Județul Sibiu este sub cod portocaliu de ploi abundente până marți.