Un militar a fost dat dispărut de colegi, luni, după ce acesta nu s-a întors în unitate, nu a mai fost găsit unde era cazat și nici nu a răspuns la telefon. Ultima dată ar fi fost zărit pe plaja de la Corbu, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse judiciare au declarat că militarul a fost dat dispărut, luni, de colegii săi, după ce aceasta nu a mai fost văzut și nici nu a mai răspuns la telefon. În plus, acesta nu s-a întors la unitate. Ultima dată a fost zărit pe plaja din Corbu, duminică seara.

Poliția Constanța confirmă că se desfășoară căutări pentru identificarea unei persoane, dar că nu pot oferi mai multe detalii despre caz.

Întrebați dacă persoana căutată a fost implicată în operațiunile de căutare a adolescentului de 14 ani, dispărut în apele mării de pe plaja de la Corbu, reprezentanții Poliției Constanța au spus că cele două cazuri nu au nicio legătură.

Militarul dat dispărut de colegi este din județul Cluj și fusese detașat la Constanța pentru un exercițiu, iar în weekend acesta a fost în permisie.