O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, accidentul producându-se în condiţii de carosabil umed, relatează News.ro. Traficul rutier este de asemenea îngreunat pe Valea Prahovei, în urma unui accident în care au fost răniţi doi oameni.

Accident rutier (arhiva)Foto: IGSU

Potrivit Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc sâmbătă seară în localitatea Budeşti, după ce un şofer de 20 de ani care circula pe DN 7 dinspre Sibiu spre Piteşti a pierdut controlul volanului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum - carosabil umed.

Maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. În urma accidentului, şi-a piedut viaţa pasagerul de pe locul din dreapta-faţă, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniţi.

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, în urma unui accident în care au fost răniţi doi oameni

Circulaţia pe Valea Prahovei este îngreunată, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se. Două persoane au fost rănite, transmite News.ro.

Traficul rutier pe DN 1 de desfăşoară cu dificultate în zona localităţii Nistoreşti, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, unul dintre acestea s-a răsturnat în urma impactului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în cele două autovehicule se aflau cinci persoane, iar două dintre ele au fost rănite, ele urmând să fie transportate la spital după ce li se va asigura primul ajutor medical la locul accidentului.