Şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma unui accident grav petrecut vineri seară în localitatea Tăncăbeşti din judeţul Ilfov, transmite News.ro. Două dintre cele şapte victime au rămas blocate în maşini, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipe de pompieri şi medici.

Masina SMURDFoto: smurd.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Tăncăbeşti, judeţul Ilfov, fiind implicate trei autoturisme.

În urma accidentului, au fost rănite şapte persoane, printre care şi doi copii, iar două au rămas încarcerate, fiind scoase de către echipajele ISU.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere şi două echipaje de descarcerare.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au precizat pentru News.ro că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula dinspre Bucureşti spre Ploieşti nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers. Autoturismul s-a ciocnit cu o altă maşină care circula pe prima bandă şi care a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un al treilea autoturism. Victimele erau pasageri în cele doua autoturisme care s-au lovit frontal.

Traficul pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, în localitatea Tâncăbeşti, este blocat la acestă oră pe sensul către Ploieşti.